Școala de Vară Eco - Ateliere de mediu pentru copii

7 Septembrie, 2023

Asociația Nature Talks în parteneriat cu Alka Group, Muzeul Național al Literaturii Române și La Fântâna a lansat în această vară proiectul Școala de vară ECO Ediția a III-a, un program gratuit de educație de mediu, care se adresează copiilor cu vârsta între 8-12 ani, din București.

 

Alka Group oferă o atenție deosebită atât angajaților, cât și familiilor acestora, astfel că unul dintre ateliere a fost special dedicat copiilor angajaților Alka. Aceștia au învățat cum să protejeze mediul înconjurător printr-un atelier de educație ecologică. 😊

 

Prin experimențe inedite și exemple, copiii au învățat cum să colecteze separat mai multe tipuri de deșeuri și cum să le pregătească pentru reciclare, cum să reducă consumul de plastic și să elimine risipa alimentară, sursele și efectele poluării și ce pot face pentru a reduce acest fenomen.

 

La finalul atelierului, copii au învățat cum să planteze și cum să îngrijească plantele.

 

 

 

 

Mulțumim părinților care și-au rupt din timpul lor liber pentru a se implica în acest demers de educare ecologică, oferindu-le copiilor oportunitatea de a învăța cum să protejeze natura!

 

Împreună, contribuim la un mediu mai sustenabil pentru generațiile viitoare. „Suntem un producător local cu o comunitate de peste 900 de colegi alături de care lucrăm în fiecare zi pentru calitate, inovație și performanță. De aproape 30 de ani, creăm produse pentru gusturile românești, suntem bine ancorați în societatea românească și ne pasă de ceea ce se întâmplă în această societate. Suntem mândri să facem parte din acest program Școala de Vară Eco, deoarece educația pentru mediu conectează copiii cu lumea din jurul lor și crește gradul de conștientizare cu privire la problemele care afectează mediul de care depindem cu toții.” — reprezentanții Alka

 

 

 

 

 

Design: baruch naeh logo | Development: richkid_signture_red