De la o afacere de familie la unul dintre liderii pieței regionale de FMCG. Fondată în 1994, ALKA CO a fost prima prăjitorie locală de cafea din România. Cu timpul, ca urmare a extinderii portofoliului și a abordării strategice a distribuției, s-a format ALKA GROUP.

CALITATE SUPERIOARĂ

În prezent, Alka Group este specializat în producția de napolitana, prăjituri, cafea, semințe și snacks-uri sărate de cea mai bună calitate.
Succesul grupului se bazează pe misiunea, viziunea și valorile integrate.

INOVAȚIA ESTE CHEIA

Strategia dezvoltării Alka Group se bazează pe inovație! Compania investește constant în cunoașterea, întelegerea și anticiparea nevoilor și preferințelor pieței. Reușim asta prin lansarea de noi produse, rețete, arome, ambalaje, activități și comunicare. Astfel, Alka Group reușește mereu să îți surprindă plăcut consumatorii.

PUNEM SUFLET ÎN TOT CEEA CE FACEM

Consumatorii noștri sunt principala noastră preocupare și de aceea ne dorim să îi surprindem mereu prin ingrediente de calitate, rețete delicioase și ambalaje ușor de folosit. Standardul ridicat de calitate al Alka este prezent în tot lanțul de business: intern, la echipele noastre și extern, la colaboratorii noștri.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Poziționarea ca unii dintre liderii pieței de FMCG vine cu responsabilități. Toate activitatile noastre respectă principiile de responsabilitate față de comunitățile cu care noi, cei de la Alka, interacționăm.”

Mesaj de la fondator

Dă-ți voie să te răsfeți!

Am crezut mereu că nu cifrele de vânzări ne definesc, ci ceea ce se ascunde în spatele acestora: gusturi grozave, stare de bine și nenumărate surprize satisfăcătoare.

O PASIUNE AUTENTICĂ

De peste 2 decenii am investit suflet și pasiune autentică în tot ceea ce facem. Am căutat să inspirăm starea de bine în tot ceea ce facem. Realizăm acest lucru prin produsele noastre de calitate superioară, create cu mare atenție la detalii. Este o pasiune comună care împinge constant la inovație și este datoria noastră să ne imaginăm și să testăm continuu noi orizonturi.

Fie că ne alegi pentru gusturi unice sau pentru parteneriatul de succes pe care l-am construit împreună, vreau să îți mulțumesc și să te asigur că vom continua să îți îndeplinim și depășim toate nevoile și așteptările. Vom face asta respectând standardele care ne-au ajutat să ne plasăm printre liderii acestei piețe.

Al vostru,

Amir Krenzia.

Fondator Alka

Design: baruch naeh logo | Development: richkid_signture_red