Deschidere Alka Factory Shop

18 Decembrie, 2019

Alka pune suflet, iar prima noastră grijă sunt consumatorii. Dorim să îi surprindem mereu plăcut cu rețete delicioase și ingrediente de cea mai bună calitate. Astfel, de la începutul anului 2020, compania noastră a deschis două magazine: unul în București, lângă sediul central al firmei și un magazin în Parcul Industrial din Ploiești.

 

După cum știți, din data de 11 februarie 2020, magazinul Alka Factory Shop și-a redeschis porțile cu un nou design, dar și cu câteva surprize culinare.


Magazinul este un loc perfect în care poți savura o cafea delicioasă, exact așa cum îți dorești. Poți alege dintr-o gamă variată de sortimente, de la espresso până la caffe latte, cu spumă de lapte, sau un cappuccino vienez. Pe lângă cafeaua delicioasă de care se pot bucura, clienții pot servi prânzul, având la dispoziție o gamă diversă de paste și salate. De asemenea, pe lângă salatele din meniu, clienții își pot crea propriile salate, cu ingredientele pe care le doresc.


Redeschiderea magazinului a fost mult așteptată atăt de către angajați, cât și de către clienții noștri, astfel că încă din prima zi magazinul s-a bucurat de un real succes.


De asemenea, la începutul anului s-a deschis o nouă fabrică Alka în Ploiești. Noua unitate de producție este amplasată în incinta Parcului Industrial Ploiești. Ansamblul fabricii cuprinde o hală de producție, depozit de materii prime, corp administrativ, local tehnic, dar și un magazin de desfacere cu terasă.

Design: baruch naeh logo | Development: richkid_signture_red