Interviu cu șeful sub acoperire, Amir Krenzia

18 Decembrie, 2019

Toată lumea se întreabă de unde a pornit ideea proiectului „Șef sub acoperire” în Alka. Ce ne puteți spune?

Propunerea a venit de la agenția care produce această emisiune pentru PRO TV, căutau o companie care face produse îndrăgite de români care să completeze seria de episoade ale emisiunii. Așadar, ei ne-au găsit pe noi. Mi-au lansat această provocare și am zis ... de ce nu, noi la Alka suntem oricum mereu surprinzători. Este adevărat că am văzut această ocazie și ca pe o oportunitate de promovare și a face cunoscute radăcinile și valorile noastre.

 

Știm că sunteți foarte cunoscut în companie și mergeți adesea printre oameni. Ce ați vrut să descoperiti?

Așa este, îmi cunosc destul de bine, zic eu, compania și oamenii, avem angajați care sunt ne sunt alături încă de la deschiderea primei fabrici, dar sunt conștient că unele aspecte sunt văzute diferit din perspectiva patronului și cea a angajatului. Compania pe care am fondat-o împreună cu tatăl meu a început cu niște principii și valori pe care le păstrăm și astăzi: ne pasă de oamenii noștri și de consumatori, suntem mereu surprinzători, știm cum să facem cele mai bune produse și le facem cu bucurie pentru a aduce bucurie.
Compania a crescut destul de mult și mi s-a părut o idee interesantă să fiu sub acoperire pentru a verifica în primul rând dacă valorile noastre sunt păstrate și respectate. Am plecat cu gândul ca dacă descopăr că undeva valorile noastre nu sunt respectate, după emisiune voi avea grijă ca acestea să fie foarte clare și implementate.

 

Ce ați învățat de la personajul pe care l-ați interpretat?

Nu aș spune că am învățat ceva de la personajul pe care l-am interpretat, dar interacțiunea lui cu oamenii noștri m-a făcut să reflectez puțin. Să constați că nu ești singurul care pune suflet în ceea ce înseamnă Alka e o mare bucurie și realizezi că nu e niciodată destul ce poți să faci pentru oameni așa implicați.

 

Ce comentarii ați primit de la colegi după ce ați dezvăluit despre participarea la emisiune?

Nu au fost foarte șocați că am acceptat această provocare, sunt obișnuiți cu elemente de surpriză din partea mea. Însă s-au mirat că nu am fost descoperit având în vedere că oamenii din companie mă cunosc, stând multă vreme printre ei.

 

Ce înseamna Alka pentru dumneavoastră?

Cea mai mare realizare a mea, un proiect clădit de la zero. Azi, uitându-mă cu 25 de ani în urmă când a început totul, Alka reprezintă pentru mine un vis devenit realitate.

Design: baruch naeh logo | Development: richkid_signture_red