Dezvoltă-te alături de noi

Dezvoltă-te alături de noi

Pășeste în lumea Alka și descoperă-ți potentialul!

Fii curios și indrăzneste dincolo de orice limită. Aici este locul perfect pentru a crește prin intermediul provocărilor zilnice, împreună cu o echipă adevarată și cu energia pozitivă și încrederea organizației noastre. Prețuim fiecare moment de success, fie mare sau mai mic , fiindcă fiecare pas înainte este parte importantă din procesul de învățare. Ţintim standardele cele mai înalte și echipele caută în permanența să atingă cea mai bună calitate a produselor, serviciilor și proceselor noastre.

În fiecare an ne depăsim limitele cu îndrăzneală și ne extindem teritoriul de acțiune.

Alătură-te călătoriei noastre pentru a aduce Alka în fiecare familie din România și pentru a răspândi mândria românească în mai mult de 40 de țări. Derulăm planuri ambițioase de business pentru a deservi și încânta consumatorii. Construim pentru un viitor sustenabil și nu sacrificăm valoarea pe termen lung pentru rezultatele pe termen scurt.

Cum e să lucrezi la Alka:

Ascultăm cu atenție, vorbim deschis și îi tratăm pe ceilalți cu respect.

Grija și umanitatea autentică ne fac adevărați și de încredere. Cu toate acestea, suntem tenace și acționăm pe toate planurile pentru a face lucrurile să se întâmple. Dacă ești gata să ieși din zona de confort, să îmbrățișezi mediul antreprenorial, noi te întâmpinăm în fiecare zi cu zâmbet, provocări și, desigur, multe bunătăți în jur.

Hai să lucrezi cu noi.

Design: baruch naeh logo | Development: richkid_signture_red